چه کنیم سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه بشه؟


مواد لازم:

سیب زمینی: به میزان دل خواه – همین!

آماده سازی:

سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.

اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!

سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.

بعدش شروع کنید به خلال کردن.

همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.

نیمه پز کردن

وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.

سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.

سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.

اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.

اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
سرخ کردن

روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه

/ 3 نظر / 61 بازدید
هزاران گنج

سلام دوست خوشگل من[قلب]تا حالا با این روش سیب زمینی درست نکردم امتحان می کنیم[مغرور]شاید به زودی عروس شدیم به دردمان خورد[چشمک][خنده][خجالت][گل][گل][گل][لبخند]ممنونم بابت مطالب آموزنده تون عزیزم

زندگی زیبایی خداوند

ممنون عالی بود طرز تهیه انواع درست کردن شیرینی خشک و زاپاتا رو میشه یادبدید[خجالت]

مرضیه ضرابی

خیلی نکته جالبی بود سونیا خانوم مرسی