پای سبزیجات

مواداولیه:

هویج دو عدد 
سیب‌زمینی
دو عدد 
کدو و بادنجان از هر کدام دو عدد 

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری 

آویشن و ادویه کاری یک قاشق چایخوری 

جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری 

پنیر گودا رنده شده 200 گرم 

ونمک وفلفل سیاه به میزان لازم 

سس گوجه‌فرنگی به میزان لازم 

روغن مایع به میزان لازم 

طرز تهیه:

هویج‌ها
را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و به حالت مورب، بندانگشتی خرد می‌کنیم. سیب‌زمینی،
کدو و بادنجان را نیز به همین ترتیب خرد می‌نماییم. هویج و سیب‌زمینی را بخارپز
کرده، کدو و بادنجان را در کمی روغن سرخ می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را به همراه
آویشن، ادویه کاری، نمک و فلفل در روغن تفت می‌دهیم، سپس هویج، سیب‌زمینی، کدو و
بادنجان را به آن افزوده و مخلوط می‌کنیم. فر را با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد
روشن می‌کنیم. 

کف
قالب گرد 25 سانتی‌متری را با روغن چرب نموده، نیمی از خمیر پای را داخل قالب پهن
کرده و آن را تا لبه قالب بالا می‌آوریم و به وسیله چنگال سوراخ‌هایی روی خمیر
ایجاد می‌کنیم. سطح خمیر را با سس گوجه‌فرنگی، کمی پنیرگودا و آویشن پوشانده، سپس
مخلوط سبزیجات را به همراه جعفری روی آن ریخته و مابقی پنیر را روی مواد می‌ریزیم.
باقیمانده خمیر را با وردنه روی سطح صاف باز نموده، لبه‌های آن را با آب مرطوب
کرده و خمیر را روی سبزیجات گذاشته، لبه‌های آن را به هم چسبانده و فرم می‌دهیم.
زرده تخم‌مرغ و محلول زعفران را مخلوط کرده و به وسیله قلم‌مو روی خمیر را با این
مواد زرین می‌کنیم. 

پای سبزیجات را به مدت 40 الی 45 دقیقه در طبقه وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود. 

موادلازم برای خمیر پای 

آردگندم سه و نیم پیمانه 

شیریک پیمانه 

روغن
مایع نصف پیمانه 

ماست
چکیده 150 گرم 

بیکینگ‌پودر
یک قاشق سوپخوری 

زرده
تخم‌مرغ یک عدد 

محلول
زعفران به میزان لازم 

نمک
1/4 قاشق چایخوری 

طرزتهیه خمیر پای :

بکینگ پودر، نمک و آرد را مخلوط نموده و الک می‌کنیم. ماست، شیر و روغن مایع را به آرد
افزوده و ورز می‌دهیم تا خمیر درست شود، اگر ماست کاملا چکیده نباشد ممکن است خمیر
چسبنده شود، در این حالت کمی آرد به مواد اضافه کرده تا چسبندگی از بین برود.





/ 0 نظر / 18 بازدید