طرز تهیه خورش به


مواد لازم برای 6 نفر : 
گوشت: 400 گرم 
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم 
به : 300 گرم 
روغن : 3 قاشق غذاخوری 
لپه : 100 گرم 
پیاز : متوسط 2 عدد 
شکر: 2 قاشق سوپ‌ خوری 
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری 
نمک و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه : 
ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم. 
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده کمی تفت می‌دهیم. 
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم. 
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید. 
اکنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم. 
به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم. 
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید. 
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.

/ 1 نظر / 9 بازدید